I mange månader no har eg nesten gløymt at hytta på fjellet finns. På sommaren er det så mykje anna som står i fokus, men no er tiden endelig inne for å reise på fjellet igjen. Vi bygde hytta for to år sidan, og det er ein av dei beste plassane eg kan tenke meg å vere. Ingen anna plass får eg ein slik ro!

Eg fekk spørmsål om eg kunne vise litt bilder fra hytta vår, så here we go!

Vi var så heldige å få godkjent og bygge kjellar på hytta vår. Da valgte vi å lage eit stort bad med badekar og dobbel dusj. Her føler eg nesten at eg er på spa! Elskar å tappe i badekaret, tenne stearinlys og høyre på musikk. Terapi…

Ein liten avslapningskrok viss ein vil trekke seg litt unna resten av folka på hytta. Det kan jo innimellom vere ok, sidan vi titt og ofte har fullt opp hytta med ein skokk med barn.

Sofakroken er så deilig. På morgonane sitter kidsa her med frokost og barne-tv. På kvelden deiga vi voksne oss her med seriar.

Kjøkkenet er ein av dei beste plassane å vere. Eg er veldig fan av 90cm komfyr som gjer at ein kan boltre seg litt ekstra med stor plass! Øya i midten har to vinskap. Det er gjerne der vi står når vi tilbereda maten, slik at ein kan prate med dei som sit rundt bordet- altså dei som slapp å lage mat…

Rundt dette spisebordet er den plassen vi brukar aller mest tid. Eg diggar runde bord, noke som gjer at ein får god kontakt med samtlige som sitter rundt. Her spelar vi kort og pratar utover lange kveldar.

Eit av to master-soverom. Her har vi lagt teppegolv, noke som er sjukt deilig å stå opp til på kalde vintermorgonar. Vi har valgt å ha tapet på den eine veggen i rommet, noke eg syns sprita opp heile rommet. Store, kule lampeskjermar og kraftige lifts gjer óg susen. Det er ingen plass eg søve så godt som akkurat her…

Hytta utvendig. Her er det fortsatt litt som gjenstår, men det får skje litt på sikt, når vi får tid. Det ein ikkje ser her er terrassen som er på over 100km2. Pappa meinte den ville bli ALT for stor, men med tre ulike sittegrupper der på våren og sommaren er den heilt perfekt. Vi har óg lagt opp til jacuzzi, men det óg får bli ein gang i framtiden. Slik blir det gjerne når ein bur langt unna.

Foto: Espen Solli- Se&Hør / Styling: Tone Kroken 

3 thoughts on “Hytta mi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.