Musikk og blomster- killer kombo!

Reklame

Noken har kanskje lagt merke til at det er mykje blomster rundt meg om dagen, og det er ikkje uten grunn. Eg er nemlig med på å starte eit aldri så lite blomsterfirma i desse dagar, Blome.no.

Kort fortalt er det ein abonnementstjeneste på blomster der du får bukett levert på døra 2 gonger i månaden (kvar andre torsdag). Du kan velge mellom to stilar/linjer, den eine har vi kalla for «Vill og Vakker», den andre «Fyldig og Flott». Sistnevnte er det eg som er med å designa, ein klassisk, stor bukett. Og eg lovar, ein blir ikkje skuffa over mengden blomster! 

Bukettane er basert på sesongens blomster, sjølvsagt av superduper kvalitet. Buketten på bildene er den forrige som blei levert ut til Blome sin abonnentar. Du kan lese meir om meg og Blome her.

Men berre så det er sagt, det er i studio eg brukar aller mest tid om dagen, så musikken er slettes ikkje nedprioritert. Ny musikk kjem til neste år, og eg gler meg heilt vilt til å vise det for dikka. Eg syns riktig nok det er ekstremt kjekt å ha fleire bein å stå på, mange ballar i lufta- ingenting gledar meg meir enn det. Musikk og blomster, killer kombo i mi bok 😉 

Eg har fått ekstremt mange spørsmål om blusen eg hadde på meg på God Morgen Norge i går. Den er fra Self-Portrait- eg elskar den!!

Bildene er tatt av superflinke Magnus Westerlund

1 thought on “Musikk og blomster- killer kombo!”

  1. Hei!
    Kor er den svarte buksa di frå? Den du har på deg på desse blomsterbukett-bildene? Er det Acne? Modellen? Heil utruleg fine😍
    Mvh Lise

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.