Annonse

I skrivande stund sit eg på hytta, og det er så himla vakkert her! Masse snø og knallblå himmel. Denne plassen er noke av det beste eg kan tenke meg. Eg kosar meg grenselaust.

Hytta vår blei ferdig i fjor, men slike prosjekt blir jo aldri heilt ferdige, føles det som. Det er alltid ting som gjenstår, og ein av tinga for vår del er uteplassen. Den begynna så smått å ta form den óg, sjølv om det enda er ein del som gjenstår. Det vi har fått på plass er utemøblar- og det er skikkelig koselig. Akkurat no er det haugevis med snø her oppe, men om noken veker blir det igjen tid for å nyte gode timar på terrassen. Eg har valgt samme utemøblar på hytta som heime, fra SixBondStreet.no.

Rottingmøblar finns det mange variantar av, men akkurat desse syns eg er hakket finare enn dei aller fleste eg har sett. Bordet er av betong som ser ut som tre, og det er gode spisestolar med armlener og ei supefin sittegruppe med grå puter (eg skal jazze det opp med enda fleire puter til våren). Terrassen vår på hytta er over 100km2, pappa meinte den var ALT for stor, men med tre sitteavdelingane blei den faktisk ikkje for stor… Trur pappa er litt meir enig no (fedre likar å ha meiningar).

No slepp vi å sitte på golvet å ete mat, hurra! 😀

Teksten fortsetter under bildene

Desse bildene er tatt i høst før snøen kom. Eg gledar meg slik til å sette ut møblane igjen!

Eg køyrer konkurranse på Instagram i dag der du kan vinne Mountauk Lounge 3-ster med bord til, akkurat den eg har her på hytta.

2 thoughts on “Påskekos i solveggen”

  1. Dere er jo veldig opptatt av å skrive når ting ikke er sponset, eller at er gratis reklame for noe Men når det er annonse, eller reklame til overskrift , så skriver dere ikke om det er ett betalt innlegg, eller ,og om produktene er sponset. Hadde vært fint å vite om du har fått produktene, fått rabatt eller om de betaler deg for å skrive innlegget. Oppfatter det litt som du er ambassadør for sixvbond. Og det kan jo også være greit for leser å vite, på samme måte som du annonserer at du er det for puma eller getinspired.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.