Sommarferie i Kristiansand

Annonse

Hei Ernst! Hei Kristiansand! Vi er som nemt på norgesferie, og vårt første- og kanskje viktigaste stopp i følge Billie er Kristiansand og Dyreparken. Eg skjønnar jo det, Dyreparken er jo eit mekka for barn. Og eg skal med glede innrømme at eg syns det var ganske så morsomt sjølv.

 

Vi kunne valgt å bu i sjølve Dyreparken, men eg tenkte at når ein først er i Kristiansand-området, ville eg gjerne oppleve litt av den fantastiske byen i samma slengen. Så vi booka rom på Clarion Hotel Ernst– der eg har budd mange gonger før.

Der veit eg at eg trives, at ein får topp service og ikkje minst er det eit veldig fint hotell. Eg har tidligare kun budd der i jobbsammenheng, så for meg var det første gong med familie. Skal sei vi blei ivaretatt.

På rommet sto det champagne til mor og far, og lillemor fekk store auge da ho såg godteskåla som var satt fram.

Vi bestilte frokost på senga, det er noke av det beste eg kan tenke meg ved å bu på hotell. Joda, ein kan sjølvsagt ta heisen ned å forsyne seg av deilig frokostbuffet, men det er noke med å sitte i morgenkåpa og nyte frokosten i fred og ro- I SENGA!

Ellers så tusla vi ned til brygga, åt blåskjell, østers og masse is. Eg syns Kristiansand er ein nydelig by, så mange glade sørlendingar og ikkje minst var vi heldige med strålande fint vær. 

Eg skulle gjerne blitt eit par dagar til for å få med meg Palmesus, men det får bli ein anna gong uten barn. Uansett er familieferie det beste som finns.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.