Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vårt «crush». Du ser alltid så sinnsykt bra ut! Hva er din morgenrutine, og hvor lang tid bruker du på badet?

Det første eg gjer er å ta ein varm dusj, eg vaska håret kvar einaste dag (føler at eg ikkje våkna skikkelig uten og ha heile skallen dynka i vatn). Eg rensar huden godt før eg kliner på hudprodukt. Sminken og resten av stellet gjer eg etter at eg har levert i barnehagen. Eg likar å stå i fred og ro framfor speggelen! Brukar omtrent 30 min på hår og sminke; kompaktpudder, solpudder, rouge, bryn og mascara. Håret fønar eg lett berre for at eg det ikkje skal bli for “fluffy”

Vi må få et bilde, har du en bra selfie?

…også må vi få en dårlig selfie!

Hva er din favorittduft?
På sommaren brukar eg Sud Pacifique- Aqua Muto. Luktar saltvatn og krydder. På vinteren investera eg i ein litt tyngre variant fra Pro Fumum Roma fra Gimle Parfymeri, men det svir i lommeboka- riktig nok så vara den kjempelenge.

Hva vil du helst at mannen din skal lukte?
Eg elskar dei morgonane der han står opp først, kjem inn nydusja på soverommet og luktar Tom Ford- Black Orchid og vekker meg med eit kyss.

Hva hører du på akkurat nå?
Spelelista mi er lang, men noken av låtane eg har “dilla” på er; Bernhoft, The Fashion Bruises- California, Highasakite- Elastic State of Mind, Disclosure- Ultimatum

Hva ser du på akkurat nå?
Fotball VM! Det blir ellers lite tv på sommaren. Prioritera heller å sitte ute på kveldane.

Take-away eller hjemmelaget?
50/50. Eg elskar å lage god mat, iallfall dei dagane eg har god tid og planlagt ein god middag. Gjerne med musikk og eit glas vin til. Eg er veldig svak for sushi take-away eller Thai.

Hvilke 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Ferskpressa appelsinjuice, god & mager salami, kvitost, majones & agurk,

Hva er din guilty pleasure?
Tortilla chips med salsa dip (Pace- hot!)

Hva er det mest dramatiske du har opplevd i livet ditt?
Ein kjem vel ikkje unna fødsel der. Det var dramatisk, men aller mest vakkert!

Hva får deg til å gråte?
Etter at eg blei mor grine eg av alt og ingenting. Veldig rart å kjenne på, for slik var det slettes ikkje før. Eg klarar ikkje lese nyheter der det har skjedd fæle ting med barn, da får eg vondt i heile meg. Eg må rett og slett berre la være.

Når gråt du sist?
I bryllup forrige helg. Rørt av fine talar og eit lykkelig brudepar. Eg skulle synge rett etter brudgommen sin tale, og det var ein prøvelse. Eg grein allerede på lydprøven, så for meg var det utfordrande. Det gjekk heldigvis fint, og eg kom meg gjennom uten ei tåre (men eg kunne ikkje sjå på brudeparet, da hadde eg knekt fullstendig)

Hvilket råd ville du gitt til deg selv som 15-åring?
Drit i ke andre måtte meine om deg. Dette rådet gir eg fremdeles til meg sjølv kvar einaste dag.

Har du hatt en stor drøm helt siden du var liten – som du ennå håper å oppnå?
Drømmen min har blitt oppfylt ved å bli artist, men drømmen fortsetter jo- eg vil drive med dette resten av mitt liv, og da må det jobbast. Ellers drømmer eg om å få bygge huset mitt snart 😉

Hva er den største tabben du har gjort?
Da eg låste meg ute av hotellrommet i Miami kliss naken og måtte ta heisen ned i resepsjonen for å få hjelp.

Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Livet er for kort til å angre på ting. Eg syns ting har ordna seg fint!

Hvilken side ved deg tror du ville overrasket andre mest?
Eg er eit sovedyr! Optimalt sett kunne eg trengt like mykje søvn som dattera mi på 4 år. Det får eg jo ikkje til, da eg samtidig sliter med å legge meg på kvelden. “Berre ein episode til”. Eg kan riktig nok sovne når som helst og kor som helst.

Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Zlatan, Morten Ramm & Jimmy Fallon.

Hva hadde dere snakket om?
Vi hadde først og fremst ledd oss ihjel!! Iallfall eg.

Hva hadde du servert?
Sushi!

Hva bestiller du i baren?
Hendrick´ s & Tonic med agurk og pepper.

Hvem fikk du din siste SMS fra?
Line Langmo.

Hva stod det i den?
“Sorry alt maset, men er utenfor hos deg, og flyet mitt går om 3 timer”.
Ho skulle plukke opp styling hos meg, og eg hadde telefonen på lydløs. Typisk meg…

Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?Følsom, snill og distré.

Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Eg har mange musikalske forbilder, og den største av dei alle er Alison Krauss. Country i mitt hjerte! Også syns eg Ina Wroldsen er rå både som sangar og låtskrivar.

Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
River No 2 i Sierra Leone. Etter å ha opplevd all elendigheten i landet, var det fantastisk å komme til ei milelang, forlatt strand. Vi sov ute på den kvite sanden med kun myggnetting over oss! Magisk!

Hvor går ditt neste reisemål?
Akkurat no er eg på Norgesferie med familien, neste destinasjon er Sogndal. Til høsten flyttar eg til Gran Canaria i to månadar for å vere programledar.

Når alt er over – hvordan håper du at du vil bli husket?
Eg håpar eg vil bli hugsa som eit godt menneske med eit smil om munnen.

Ditt beste råd til oss i Dailystory?
Jobb beinhardt, og ha det gøy!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.