Hei fra ei rimelig punga jente som sitter i morgenkåpa på Høvik, klokka er snart 12. Kroppen trenge ro og kvile no ette dette sirkuset. Det er som at det har gått hol på ballongen, all lufta har sige ut. Eg trur det er bra da, at ein brukar litt tid etter ein så heftig periode. Både kroppslig, og ikkje minst mentalt. I tillegg begynnar eg selvfølgelig å bli sjuk, det er jo bankers etter noke slikt.

Det var vore noken rare dagar. Mange har sikkert lest om stemmekatastrofen som skjedde under finalen på Melodi Grand Prix. Eg er i ferd med å legge alt dette bak meg, men at det var kjipt- det skal vere sikkert. Eg syns på ein måte det rart å bevege seg videre uten å egentlig vite korleis ting kunne blitt. Men det er nok no, dette får vi aldri svar på, og eg gjer meg sjølv ein tjeneste ved å legge lokk på det.

No er det fullt fokus framover, og eg gledar meg til å sleppe meir musikk! Melodi Grand Prix har vore fantastisk gøy, og eg har kosa meg verre. Denne gigascena med eit så stort og engasjert publikum- rimelig magisk for ein artist!


Det er sol ute, og eg vurderar å gå meg ein tur, men veit egentlig ikkje om eg orkar å bevege meg ut av slåbroken. Eg er tett i heile hovet, så kanskje eg rett og slett skal legge meg tilbake under dyna. Det får vere greit å ha noken sånne dagar av og til. Det kjem alltid ein ny dag med nye muligheter.

Takk til alle som har fulgt meg i denne perioden, som har engasjert seg og støtta meg. Evig takknemlig!

Foto: Agnete Brun for Dagbladet Magasinet

Oi oi oi! Med bølger av masse følelsar kan eg endelig rope ut at eg skal delta i Melodi Grand Prix- 11 år etter at eg stod på samme scene for første gang med “Butterflies”. Nettopp derfor har eg valgt å vere med igjen. Eg veit akkurat ke eg går til, og eg veit kor fantastisk gøy dette sirkuset er! I fjor deltok eg på sendingen med ein hyllest til Tor Endresen, og da eg gjekk i gangane i Spektrum kjente eg på alle følelsane som låg i veggane. Eg kjente da at dette VIL eg vere med på igjen. Forrige gang kom eg på 2.plass etter Alexander Rybak. Eg har fortsatt til gode å komme på ein 1.plass 😉

Ein skulle kanskje tru at dette var grei skuring sånn nervemessig for meg, men nei da. Berre no når eg sit her å skriv dette, slår pulsen ganske så fort. Eg kjenner på at dette er ein konkurranse, og det er lenge sidan eg har vore med på lignande. Men det er jo denne følelsen eg elskar, sjølv om den påvirkar både på godt og vondt. Eg elskar dette drivet. Denne følelsen gir med eit megakick- sjølv om eg innimellom held på å kaste opp. Men eg trur nerver er bra. Det viser at ein slettes ikkje er likegyldig, og at det betyr noke. Dessuten er det tross alt over ein million som ser på, og det i seg sjølv er jo ganske enormt.

Eg føler på sett og vis at dette er ekstremsport. Ein slik oppladning med øving, psyikist forberedelse og puls. Så er det 3 minutt på scena, FERDIG! Adrenalinkick, glede og mestring! Det er den beste rusen i heile verden!!

Så no startar “hardkøyret” for min del. Eg skal jobbe beinhardt fram mot sending, og eg skal stå der stolt som ein hane og framføre låta mi “Hurts Sometimes”! Låta har eg skrive i lag med to talentfulle gutar, Jim Bergsted og Helge Moen.

Om eg vil vinne… Ja, så absolutt! Når det er sagt så går eg inn i dette med største ydmykhet. Eg hadde ELSKA å representere Norge i Eurovision, men her skal det leverast og presterast. Det er så mange dyktige artistar med i konkurransen, så la oss berre håpe og tru at den beste låta vinner. Om det er min eller noken andre sin, det vil tiden vise. Eg er supergira og ekstremt klar for å kjempe med nebb og klør! Så spennande!!

Eg håpar du vil følge med meg på denne reisa! Dette blir så GØY!!

Reklame

Slik tar du vare på huden i vinter og vinterens populære hudbehandlinger!

Silje Gundersen er hud, injeksjons- og laser sykepleier og har jobba med huden min det siste året. Vinteren står for tur og ho vil dele sine beste hudtips med dikka, samt dele korleis behandlingar eg gjer akkurat no. 

Her er Silje sine eigne ord:

Som de fleste sikkert merker så forandrer huden seg ofte i denne perioden. Mange føler at huden er i ubalanse. Den blir mer tørr, irritert, gusten og det er lettere å få kviser/akne. 

For å gjenskape glød og jevn hud er mine beste tips følgende:

Medisinsk Dermapen kombinert med mesoterapi er min favoritt. Denne jobber med struktur, forebygger akne, gir fukt og spenst til huden! Dette er en behandling Tone har fått denne høsten og som vi skal fortsette med gjennom vinteren. Dermapen gir små nålestikk til huden for å skape en kontrollert traume slik at kollagen-produksjonen stimuleres og vi får en tightning i huden. Huden blir aktiv og gir en flott glød.

Mesoterapi er små stikk med vitaminer og fukt, så dette er den perfekte kombinasjon før julebordet. Jeg anbefaler å gjøre behandlingen tidligst 3 dager før julebordet evt. 1 uke i forkant. 

Jeg jobber alltid ut fra hver enkelts hud og behov, så behandlingen blir skreddersydd til akkurat deg. Dermapen kan jeg også kombinere med andre type behandlinger som peelinger eller laser for et optimalt resultat.

Hjemmebehandling:

Ønsker du heller en hjemmebehandling, vil jeg anbefale en god kornskrubb. Denne bruker du etter du har renset bort sminke og avfallstoffer. Jobb inn skrubben med litt vann på hendene og masser den lett i 1 minutt. Skyll av med vann. Avslutt med et serum eller en god maske etter behov. Min og Tone´s  favoritt er Noon sin Trio Lift maske. Den er super for oppstramming og glød. Bruker du Noon sine Lift & Whitening ampull over gir det utvilsomt en fin glow før vinterens festligheter. Disse produktene vil jeg anbefale å bruke samme dag som du skal noe spesielt.

Har du en blank t- sone eller akne vil jeg anbefale en mer utrensende maske, som Noon sin Mediclay mask. Et tips er å kombinere ulike masker. Legg gjerne MediClay mask  i T- sonen om du er blank og Noon Trio Lift i resten, så holder også makeupen seg mye bedre og lenger på huden.

Lykke til!

Ønsker du å lese om flere behandlinger eller du ønsker du å bestille en time evt. har spørsmål, kan du ta kontakt her på bloggen min: https://siljegundersen.no/

Hilsen Silje Gundersen, Beths Medispa 

 

Akkurat no er eg på Sola på jobb. Den første helga av totalt tre eg skal tilbringe her. Eg gjorde tilsvarande arrangement i fjor i Bergen. Eg er med på eit julebordshow i lag med blant anna Stian Blipp og Stian Staysman Thorbjørnsen. Ein finfin gjeng på tur, god kok, kan du trygt sei.

Det fine med å vere på samma plass to dagar på rad er at ein faktisk får litt fritid, så i dag har eg vore med mi gode venninne Henrikke rundt i Stavanger. For ein herlig by det er, så fint, så herlig vibe. Det hjelper selvfølgelig på at sola skinner. Endelig. Det har vore så mørkt i det sist, så desse solstrålane har vore etterlengta og litt nødvendig. Kjenner at heile meg blir litt lettare.

No sitter eg på hotellrommet aleine. Det er 1,5 time til kveldens show starta. Eg er sminka og klar som eit egg. Skal berre varme opp stemma og tre inn i kveldens antrekk. Eg skal totalt synge 10 låtar fordelt utover i kvelden.

I morgo er det 1.desember og gledar meg til å komme i skikkelig julestemning. Facetima akkurat med ei lita ei heime som nok gledar seg enda meir. Ho har ikkje snakka om anna enn kalendar og jul dei siste to vekene. Markus og ho har vore å kjøpt juletre i dag, og i morgon når eg kjemme heim skal det pyntast. Eg har vokst opp med å pynte juletreet eit par dagar før jul, men sidan vi ikkje skal feire jul heime syns vi det er hyggelig å ha juletre fra 1.desember.

Billie og meg skal starte å lese julebok i morgonkveld, vi skal sjå på julebarn-tv, vi skal rett og slett “jule” oss så mykje vi berre klara. Eg hugsar sjølv kor mykje jula betydde for meg som liten, så eg skal prøve å gjere denne tiden så fin som mulig for ho. For oss alle tre!

God 1.desember alle sammen! : )

Foto: Magnus Westerlund 

Reklame

Noken har kanskje lagt merke til at det er mykje blomster rundt meg om dagen, og det er ikkje uten grunn. Eg er nemlig med på å starte eit aldri så lite blomsterfirma i desse dagar, Blome.no.

Kort fortalt er det ein abonnementstjeneste på blomster der du får bukett levert på døra 2 gonger i månaden (kvar andre torsdag). Du kan velge mellom to stilar/linjer, den eine har vi kalla for «Vill og Vakker», den andre «Fyldig og Flott». Sistnevnte er det eg som er med å designa, ein klassisk, stor bukett. Og eg lovar, ein blir ikkje skuffa over mengden blomster! 

Bukettane er basert på sesongens blomster, sjølvsagt av superduper kvalitet. Buketten på bildene er den forrige som blei levert ut til Blome sin abonnentar. Du kan lese meir om meg og Blome her.

Men berre så det er sagt, det er i studio eg brukar aller mest tid om dagen, så musikken er slettes ikkje nedprioritert. Ny musikk kjem til neste år, og eg gler meg heilt vilt til å vise det for dikka. Eg syns riktig nok det er ekstremt kjekt å ha fleire bein å stå på, mange ballar i lufta- ingenting gledar meg meir enn det. Musikk og blomster, killer kombo i mi bok 😉 

Eg har fått ekstremt mange spørsmål om blusen eg hadde på meg på God Morgen Norge i går. Den er fra Self-Portrait- eg elskar den!!

Bildene er tatt av superflinke Magnus Westerlund

Dagane føles så korte no, det blir lyst seint og mørkt tidlig. På ein måte er det koselig, men samtidig klara eg ikkje å unngå å bli trøtt av det. Eg tippar at eg ikkje er den einaste. Men det er ei hyggelig tid i vente, det er jammen ikkje lenge til jul. Eg har for lengst begynt å øve på julelåtar. Skal ikkje ha veldig mange julekonsertar, men noken blir det 🙂 Det er alltid like koselig å dra fram juleplata mi, gode følelsar, gode minner. Ikkje minst har eg ei lita her heime som nesten ikkje klarar å vente på jula.

Eg har hendene fulle i desse dagar. Det er mykje som er i forberedelsesfasen, ting eg gledar meg heilt sjukt til å fortelle dikka om. Hemmeligheiter, det er kjedelig å ikkje kunne rope ting ut her og no!

I dag har eg Billie heime fra barnehagen, det er sjeldent at eg har muligheten til det i ein travel kvardag. Det er så koselig. Eg merka at ho syns det er stas óg, bryte opp kvardagen litt, berre vere meg og ho uten noken spesiell agenda. Ho er dessuten ganske sjølvgåande no. Ho ordnar og styrar, driv med sitt. Det er nesten skremmande kor stor ho har blitt, vetle jenta mi. Kan ein stoppe tiden litt?! Vil så gjerne at ho skal vere liten litt til. Men eg elskar selvfølgelig utviklingen, å sjå ho vokse seg til å bli ei fornuftig, fin og sjølvstendig jente. Enn så lenge går det iallfall i riktig retning 😉

No skal eg lage litt lunsj til oss før vi skal gå oss ein liten tur ut. Ønsker alle ein nydelig torsdag- og snart er det helg! Igjen…